Gratis advies van onze specialisten

Mijnletsel voorziet u altijd van gratis advies in het eerste scenario. Het is voor u als slachtoffer vaak zeer lastig om in te schatten wat de vervolgstappen zijn na een ongeval. Daarnaast is dit ook een onderdeel waarop u zich liever niet focust aangezien het herstellen na een ongeval al genoeg inspanning kost. De eerste beoordeling om de haalbaarheid van uw schadeclaim te toetsen is altijd gratis. In dit persoonlijke advies wordt samen met u bepaald in hoeverre u gebruik kunt maken van de diensten van Mijnletsel en of hier eventueel kosten aan verbonden zijn in het volgende scenario.

Gratis diensten bij erkende aansprakelijkheid

De dienstverlening van Mijnletsel is gratis bij erkende aansprakelijkheid van de tegenpartij. Dit houdt in dat de gehele letselschadezaak wordt uitgewerkt door Mijnletsel. Gedurende de gehele looptijd tot aan de uitbetaling van uw schadevergoeding heeft u juridisch dus een sterke positie tegenover uw tegenpartij. Maar hoe kan dit gratis zijn?

In de Nederlandse wet is geregeld dat bij erkende aansprakelijkheid van de tegenpartij, de tegenpartij ook uw kosten voor juridische bijstand moet vergoeden. Dit betekent dat de ‘kosten’ die u maakt, direct door ons geclaimd worden bij de tegenpartij. Daar heeft u dus geen omkijken naar. Alle kosten voor uw materiële schade, immateriële schade én juridische bijstand worden verwerkt in de schadeclaim. U ontvangt rechtstreeks waar u recht op heeft, daarnaast ontvangen wij ook rechtstreeks waar wij recht op hebben.

Voordelen letselschadebureau

Wanneer een letselschadebureau u gratis advies geeft, kan er direct al bepaald worden of er winsten voor u te behalen zijn. Enerzijds de winst dat u kosteloos een letselschadespecialist tot uw beschikking kan hebben. Anderzijds zijn de letselschadespecialisten op de hoogte van alle reglementen en wetswijzigingen, waardoor deze personen exact weten welke schadeposten er allemaal bestaan en welke schadeposten u allemaal mee kunt nemen in uw schadeclaim. Zo verzekert u uzelf van een rechtvaardige schadevergoeding en van de beste juridische ondersteuning. U kunt zelf de focus leggen op het herstel na het ongeval, wij zorgen ervoor dat u financieel geen nadeel heeft en gaat hebben in de toekomst naar aanleiding van het ongeval.

 

Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen