• Gratis advies bij elke schadeclaim
  • 4 Specialisten tot uw beschikking
  • 79 Tevreden klanten geholpen in 2018

Letsel door huis-, tuin- en keukenongeval

Helaas gebeuren er dagelijks (kleine) ongelukken in en rond het huis. Dit kan zijn in de keuken bij het bereiden van een maaltijd, tijdens het opruimen van het huis of tijdens het tuinieren. Heeft u een letsel opgelopen door een dergelijk huis-, tuin- of keukenongeval? MijnLetsel adviseert en helpt u na het oplopen van letselschade en bij het indienen van een eventuele schadeclaim bij een derde partij.

Aansprakelijkheid bij een ongeval thuis

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in of rondom uw huis? Waar ligt in dergelijke gevallen de aansprakelijkheid? In de meeste situaties is er helaas geen derde partij aansprakelijk voor het ongeval, maar draait u zelf op voor de schade. Echter, er zijn uitzonderingen waarin u wel een andere partij aansprakelijk kunt stellen en een rechtmatige schadevergoeding kunt vorderen.

Situaties waarin u wél een derde partij aansprakelijk kunt stellen voor de thuis opgelopen letselschade ontstaan bijvoorbeeld door een onveilig product, een huisgenoot die schade toebrengt of gebreken aan het huis zelf. Als een ander voor de opgelopen letselschade verantwoordelijk is, kan deze schade worden geclaimd bij de verzekering van de persoon of bedrijf in kwestie.

Vergoeding bij een huis-, tuin- en keukenongeval

Helaas ontvangt u niet altijd een gerechtvaardigde schadevergoeding voor de opgelopen schade. Naast materiële schade speelt immateriële schade in de vorm van pijn, langdurend ongemak en de nasleep van een ernstig ongeval een belangrijke rol. We raden dan ook aan om een deskundige in letselschade in te schakelen in situaties als deze. De specialisten van MijnLetsel bekijken samen met u wat precies de oorzaak van het ongeval is geweest. Zo kan de aansprakelijkheid worden en bespreken we samen eerlijke vergoeding. Het advies is gratis en vrijblijvend.

Vervolgstappen met MijnLetsel

Een huis-, tuin- en keukenongeval kan een grote impact hebben. U doet er goed aan om in een gratis adviesgesprek de vervolgstappen te plannen. Wanneer de aansprakelijkheid inderdaad niet bij u ligt, maar bij een ander, dan komen alle juridische kosten bij de tegenpartij te liggen. Dus ook de kosten voor juridische hulp van de letselschadespecialisten van MijnLetsel. De letselschadespecialisten van MijnLetsel staan voor u klaar. U kunt ons bereiken op 085-3034295 of u kunt een mail sturen naar info@mijnletsel.nl.

Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen