Juridische hulp

Vaak is het verstandig om juridische hulp in te schakelen wanneer u letselschade heeft opgelopen door een ongeval. Ongeacht de oorzaak van het desbetreffende ongeval. De letselschade trajecten zijn veelal van lange duur en ontzettend complex. De letselschadespecialisten van MijnLetsel bieden u juridische hulp, zodat u na een ongeval geen focus hoeft te leggen op het financiële gedeelte van uw geleden en te lijden schade. U kunt zich focussen op het herstel van de opgelopen verwondingen.

Juridische hulp, waarom heb ik dat nodig?

Na het oplopen van letselschade, komt het voor dat het slachtoffer eventuele juridische hulp uit de weg gaat. Zonde! In vele gevallen is juridische hulp kosteloos, indien de tegenpartij aansprakelijk is gesteld en deze aansprakelijkheid heeft erkend. Dus, waarom heeft u deze ondersteuning nodig?

 • Bij erkende aansprakelijkheid van de tegenpartij is juridische hulp in de meeste gevallen kosteloos!
 • Uw letselschadevergoeding zal over het algemeen hoger zijn wanneer onze letselschadespecialisten aan het werk gaan met uw zaak.
 • De letselschadespecialisten zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en weten precies welke schadeposten u kunt claimen.
 • U kunt vaak meer schadevergoeding eisen, dan u voorheen had gedacht.

Over het algemeen is het verstandig juridische hulp in te schakelen omdat dan meerdere aspecten worden betrokken bij een schadeafhandeling. Zo is te lijden schade vaak een onderschat aspect. Indien u zelf uw schadevergoeding claimt, komt het voor dat verzekeraars een afkoopsom aanbieden. Op het eerste oog lijkt dit een mooi bedrag, maar wanneer u op de lange termijn kijkt naar uw opgelopen schade kan dit tegenvallen. De juridische specialist die u inschakelt, bekijkt en berekent uw schade ook voor de lange termijn.

Wat voor juridische hulp kan ik verwachten?

De juridische hulp van onze letselschadespecialisten hangt geheel af van de situatie. Het hangt onder andere af van de oorzaak van het ongeval, maar ook de ernst van het ongeval en alle gevolgen van dien. Globaal gezien, ziet juridische hulp er als volgt uit:

 1. U neemt contact op met MijnLetsel voor gratis juridisch advies.
 2. Onze letselschadespecialist bespreekt met u de haalbaarheid van de zaak.
 3. U machtigt ons per brief om voor u de schade zaak te behandelen.
 4. Wij sturen een aansprakelijkstelling naar uw tegenpartij.
 5. Wij starten met het maken van een schadeberekening voor uw schadeclaim.
 6. U krijgt inzicht in uw geleden financiële schade.
 7. Uw medische dossier wordt voor u opgevraagd bij de arts.
 8. Wij vragen al vroeg een voorschot aan op uw schade om uw kosten vergoed te krijgen.
 9. U ontvangt de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Twijfels? U kunt altijd een gratis adviesgesprek aangaan met de letselschadespecialisten van MijnLetsel. Bel ons op: 085-3034295.

Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen