Letselschadespecialist

Er kan enige verwarring ontstaan bij de verschillende begrippen die in de letselschade markt worden gehanteerd. Zo kunt u een letselschadespecialist inschakelen om uw letselschadezaak te behandelen, maar wordt er ook gesproken over een letselschadejurist of letselschade expert. In de praktijk gaat dit om dezelfde deskundigheid.

Letselschadespecialist van MijnLetsel

Bij MijnLetsel spreken we van een letselschadespecialist. Deze persoon ontzorgt u in een vaak langdurig proces. De claim moet worden vormgegeven, de tegenpartij moet aansprakelijk worden gesteld. Tijdrovende processen waarbij onze letselschadespecialisten precies weten wat ze moeten doen. Dagelijks behandelen zij letselschadezaken waardoor zij goed op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving en eventuele veranderingen daarin. Bij uw schadeclaim wordt er niet alleen gekeken naar de korte termijn, maar vooral ook naar de lange termijn. Zo bent u verzekerd van de schadevergoeding, waarop u recht heeft.

Letselschadeadvocaat

Wanneer u een schadeclaim wilt samenstellen, kunt u dat doen in overleg met een letselschadespecialist van MijnLetsel. Wanneer er daarbij gerechtelijke stappen ondernomen moeten worden in uw proces, gebeurt dit in samenwerking met een letselschadeadvocaat.

Kosten letselschadespecialist

De kosten voor een letselschadespecialist lopen zeer uiteen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de omvang en duur van de betreffende zaak. Gaat het om een simpele botbreuk, dan heeft de specialist minder werk aan de zaak als bij een complexe schade. Bijvoorbeeld wanneer de levensvreugde ernstig te lijden heeft onder de schade en er mogelijk sprake is van jarenlange of blijvende schade.

Per persoon en per zaak zijn de kosten voor een letselschadespecialist verschillend. Maar wie betaalt de kosten voor de juridische bijstand? Bij aansprakelijkheid van de wederpartij is het wettelijk bepaald dat deze ook opdraait voor uw juridische kosten. Wanneer de volledige, erkende aansprakelijkheid bij uw tegenpartij ligt, zijn de diensten van een letselschadespecialist voor u kosteloos.

Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen