Ons team

Het ervaren team van MijnLetsel heeft een solide basis met een gezonde mix van senioriteit en jeugdig elan. Met verstand van zaken pakken wij onze letselschade zaken op. We stellen het belang van onze klant centraal. Als wij een zaak aannemen, zijn we 100% betrokken en gaan we tot het uiterste om ervoor te zorgen, dat onze klant krijgt waarop hij of zij recht heeft.

Direct contact opnemen?
Direct contact opnemen? Een nieuwe letselschadezaak melden? Bel onze letselschadespecialisten vandaag nog voor een gratis advies. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Arie Verhoeven

Directeur

Wim Ostendorf

Letselschade adviseur

Jan Bender

Relatiemanager

Willeke Druijff

Letselschade adviseur

Jessica van Roon

Support

Over ons

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van letselschade, onderscheidt Mijnletsel zich door een zeer klantgerichte en persoonlijke benadering. Vanuit ons kantoor in Meerkerk staan onze letselschadespecialisten u altijd persoonlijk te woord. Onze specialisten staan u altijd persoonlijk te woord of komen overal in Nederland bij u thuis op bezoek. Op deze manier kunnen wij de situatie samen met u zo juist en volledig mogelijk in kaart brengen.

Lees meer
Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen