• Gratis advies bij elke schadeclaim
  • 4 Specialisten tot uw beschikking
  • 79 Tevreden klanten geholpen in 2018

Over Mijnletsel

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van letselschade, onderscheidt Mijnletsel zich door een zeer klantgerichte en persoonlijke benadering. Vanuit ons kantoor in Meerkerk staan onze letselschadespecialisten u altijd persoonlijk te woord. Onze specialisten staan u altijd persoonlijk te woord of komen overal in Nederland bij u thuis op bezoek. Op deze manier kunnen wij de situatie samen met u zo juist en volledig mogelijk in kaart brengen.

Met een team van 6 letselschadespecialisten, kunnen wij op diverse gebieden ondersteuning bieden bij het verhalen van uw geleden financiële, materiële of immateriële schade. Daarnaast zijn wij ook met u bezig als persoon. Het doel is om u zo snel als mogelijk weer terug te brengen naar de situatie waarin u zich verkeerde voordat u letselschade had.

Letselschadespecialisten en partners

Vaak zijn de trajecten rondom letselschade langdurig en ingewikkeld. Dit is de reden waarom de letselschadespecialisten van Mijnletsel veelal samenwerken met diverse artsen, psychologen en fysiotherapeuten. Ook voor de langere termijn om processen in te schatten wordt er veel samengewerkt met revalidatie- en reintegratiedeskundigen en zijn er nog overige hulpverleners die in specifiekere zaken ingezet worden.

De juiste kennis en letselschadespecialisten zijn beschikbaar bij Mijnletsel wanneer onderhandelingen niet leiden tot de erkende aansprakelijkheid waarvoor gepleit wordt.

Schakel Mijnletsel in

Bent u al verwikkeld in een letselschadezaak en zit er geen schot in de zaak? Of bent u recent slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u mogelijk letselschade opgelopen? Neem direct contact op met ons letselschadebureau. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken, u kunt uw gegevens achterlaten of een e-mail toesturen.

Het eerste adviesgesprek is ten allen tijden gratis. Daarnaast is bij erkende aansprakelijkheid van de tegenpartij alle andere dienstverlening die Mijnletsel u biedt totaal kosteloos. De aanpak van Mijnletsel ziet er, om u een impressie te geven, als volgt uit:

  1. Adviesgesprek met de letselschadespecialist om de haalbaarheid van uw letselschadezaak te beoordelen.
  2. Het schriftelijk aansprakelijk stellen van de verzekeraar van de tegenpartij.
  3. Opvragen van o.a. medische gegevens om de geleden en te lijden schade te inventariseren.
  4. Bevoorschotting op uw letselschadevergoeding om financiële problemen voor te zijn.
  5. Berekening van de definitieve letselschadevergoeding.
  6. De afwikkeling van de letselschade met de wederpartij.
  7. Begeleiding en nazorg na de afwikkeling van de letselschadezaak.

U kunt erop vertrouwen dat uw letselschadezaak bij Mijnletsel in goede handen is. Met alle zorg en kwaliteiten zorgen wij er samen voor dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen