• Gratis advies bij elke schadeclaim
  • 4 Specialisten tot uw beschikking
  • 79 Tevreden klanten geholpen in 2018

Psychisch letsel

Een fysiek letsel is vaak duidelijk aan te wijzen, een psychisch letsel daarentegen is lastiger aan te tonen aangezien er geen expliciet bewijs van is. Toch zijn er vele verschillende vormen van een psychisch letsel waar mensen mee kampen.

Wat is een psychisch letsel

Een psychisch letsel is vaak het gevolg van een ongeluk of een medische fout dat resulteert in emotionele schade. Dit is schade door pijn, ellende, verdriet en depressiviteit. Deze termen zijn herkenbaar voor een psychisch letsel. Voor dit soort letsel is een dergelijke tegemoetkoming of vergoeding. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd.

Vormen van psychisch letsel

Er zijn verschillende vormen van een psychisch letsel, zo zijn de meest bekende vormen overlijdensschade, PTSS, affectieschade, shockschade en cognitieve schade. Wat zij met elkaar gemeen hebben is dat alle vormen zorgen voor een emotioneel instabiele toestand. Het slachtoffer kan door deze letsels in depressie raken.

Hulp van MijnLetsel

Bent u slachtoffer van een ongeluk en heeft dit een impact op u gemaakt dat leidde tot een psychisch? Is er een andere partij aansprakelijk voor de geleden schade? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk recht op een vergoeding. Dien dus nu uw schadeclaim in.

Aangezien het verwerkingsproces op zich al lastig genoeg is, bieden de letselschadespecialisten van MijnLetsel u juridisch advies. Zij adviseren u kosteloos voor wat betreft het indienen van schadeclaims. Zo kunt u zich zorgeloos focussen op het bijkomende verwerkingsproces.

Als eerste stap kunt u kosteloos het advies, met betrekking tot het opgelopen psychische letsel, van MijnLetsel tot u nemen om in te schatten of u een schadevergoeding kunt claimen. De specialisten van MijnLetsel helpen u met het verhalen van zowel de materiële schade, als de immateriële schade. Via 085-3034295 kunt u gratis adviesaanvragen. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@mijnletsel.nl.

Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen