Rechtshulp

Rechtshulp kunt u inschakelen wanneer u letselschade heeft opgelopen. In het geval van letselschade loopt u door een ongeval schade op, veroorzaakt door een derde partij. Het behartigen van uw belangen in deze situatie wordt rechtshulp genoemd. In sommige simpele gevallen kunt u terecht bij een rechtswinkel, maar meestal is er gedetailleerde kennis nodig voor het opstellen van een schadeclaim. De letselschadespecialisten van Mijnletsel staan u bij met juridisch advies en begeleiden u gedurende het proces van het verhalen van de schade.

Waarom rechtshulp inschakelen?

Slachtoffer worden van een ongeval kan een enorme impact op u als persoon en op uw leefsituatie hebben. Zo kunnen er permanente fysieke en psychische klachten ontstaan. Zonder het indienen van een schadeclaim kan het zijn dat u voor onverwachte kosten komt te staan, zoals medische behandelingen en inkomensverlies.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Dan is het raadzaam om advies op te vragen bij een van onze specialisten. Een deskundige als Mijnletsel inschakelen na een ongeval kan deze twijfel volledig wegnemen. Het indienen en afhandelen van een schadeclaim kan veel emoties met zich meebrengen en energie kosten die u wel beter kunt gebruiken. Een letselschadespecialist gaat voor u aan de slag om de wederpartij aansprakelijk te stellen voor de ontstane schade. Door de inschakeling van rechtshulp verzekert u uzelf van deskundige juridische rechtsbijstand. Een vergemakkelijking van het proces voor u en tevens de zekerheid dat u een schadeclaim indient waar een rechtvaardige vergoeding uit voortkomt.

Kosten voor rechtshulp

Aan rechtshulp zijn diverse kosten verbonden. Bij erkende aansprakelijkheid is het inschakelen van rechtshulp voor u kosteloos. De letselschadespecialist van Mijnletsel doet er alles aan om uw schadeclaim volledig in te dienen en u te helpen aan een rechtvaardige vergoeding. De kosten die verbonden zijn aan de rechtshulp nemen de letselschadespecialisten op in de schadeclaim als extra kostenpost en dienen door de verzekeraar van de wederpartij te worden vergoed. U kunt daardoor zelf de focus leggen op het herstel van uw opgelopen letselschade en ons verder het werk laten doen.

U kunt kosteloos in een adviesgesprek uw situatie omtrent het opgelopen letsel laten beoordelen. Neem contact op met Mijnletsel via het volgende telefoonnummer: 085-3034295 of per mail via info@Mijnletsel.nl.

Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen