Rechtshulp

Rechtshulp kunt u inschakelen als u letselschade heeft opgelopen. In het geval van letselschade loopt u door een ongeval schade op, veroorzaakt door een derde partij. Het behartigen van uw belangen in deze situatie wordt rechtshulp genoemd. In sommige gevallen kunt u terecht bij een rechtswinkel, maar meestal is er gedetailleerde kennis nodig voor het opstellen van een schadeclaim. De letselschadespecialisten van MijnLetsel staan u bij met juridisch advies en begeleiden u gedurende het proces om de schade te verhalen.

Waarom rechtshulp inschakelen?

Als u slachtoffer word van een ongeval, kan dat een enorme impact op u als persoon en op uw leefsituatie hebben. Zo kunnen er permanente fysieke en psychische klachten ontstaan. Als u geen schadeclaim indient, komt u voor onverwachte kosten te staan, zoals medische behandelingen en inkomensverlies.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Dan is het raadzaam om advies te vragen aan één van onze specialisten. Het indienen en afhandelen van een schadeclaim kan veel emoties met zich meebrengen en energie kosten, die u wel beter kunt gebruiken. Een letselschadespecialist gaat voor u aan de slag om de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor de ontstane schade. Door de inschakeling van rechtshulp verzekert u uzelf van deskundige rechtsbijstand. Voor u betekent dat een vereenvoudiging van het proces met de zekerheid, dat u een schadeclaim indient waar een rechtvaardige vergoeding uit voort zal komen.

Kosten voor rechtshulp

Aan rechtshulp zijn diverse kosten verbonden. Bij erkende aansprakelijkheid is het inschakelen van rechtshulp voor u kosteloos. De letselschadespecialist van MijnLetsel doet er alles aan om uw schadeclaim volledig in te dienen en u te helpen aan een rechtvaardige vergoeding. De kosten die verbonden zijn aan de rechtshulp nemen de letselschadespecialisten op in de schadeclaim als kostenpost. Deze kosten moeten door de verzekeraar van de tegenpartij worden vergoed. U kunt daardoor de focus leggen op uw herstel en ons verder het werk laten doen.

U kunt kosteloos in een adviesgesprek uw situatie laten beoordelen. Neem contact op met MijnLetsel via het volgende telefoonnummer: 085-3034295 of per mail via info@mijnletsel.nl.

Twijfel niet en neem contact op voor gratis advies
Advies aanvragen